* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda....

KOSILI Ultra Sensitive omekšivač -Blue Dreams

Kosili bebi omekšivač posebno blaga formula koja bebin veš čini osetno mekšim i glatkim, ne ostavljajući žute tragove. Dermatološki testiran. Preporuka doziranja: Čista vuna, mešavina 20ml, Sintetika,veš koji može da se suši na sušilici za veš 20ml, Ručno pranje na 10l vode 20ml, Čist pamuk,frotir 30ml. UPOZORENJE: Ne gutati. Držati van domašaja dece. Ne sipati direktno na odeću. U slučaju kontakta sa očima, odmah isprati sa vodom i kontaktirati lekara. Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti na suvom, hladnom i dobro provetrenom prostoru, daleko od hrane i pića. Skladištiti na temperaturi iznad 5°C. Datum proizvodnje: je utisnut na ambalaži. Najbolje upotrebiti pre kraja: datum je utisnut na ambalaži.
Sastav: Aqua/Voda, 5-15 % Katjonski/Cationic surfactant, Parfum/Miris (Citronellol, Geraniol), Preservativ/Konzervans (Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Laurylamine Dipropylenediamine).
Kosili se proizvodi po licenci Grether AG Producer: "Chemona-Lab" d.o.o. Lošinjska 12, 24000 Subotica, Tel: 024 542 120 office@chemonalab.rs, www.chemonalab.rs. Zemlja porekla: Republika Srbija Proizvedeno za : LOMAX COMPANY
Neto količina: 1000 ml.
Cena 289.99 Din
Vrste:

KOSILI Ultra Sensitive omekšivač -Yellow Moon