Politika privatnosti

Opšte informacije

Mi u “Lomax company”d.o.o. privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Zbog toga što prikupljamo različite vrste informacija o posetiocima želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog sajta http://lomax-company.com/ bez obzira da li su podaci naše vlasništvo ili nekog našeg partnera.

Informacije koje prikupljamo

Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise. Za nekoliko servisa u okviru sajta potrebno je dostaviti nam lične informacije u cilju funkcionisanja servisa. Ovde spadaju informacije za pristup pretplatničkim servisima, mogućnostima da pošaljete reklamaciju, biografiju, prijavu za posao, učestvovanja u promocijama ili takmičenjima, kreiranje korpe sa ličnim podacima kao što su ime i prezime, adresa, broj telefona i slično.
Podaci koji su neophodni prilikom kupovine na sajtu “Lomax company” d.o.o. su sledeći:
Ime i prezime, adresa elektronske pošte (e-mail), kontakt telefon, mesto stanovanja i poštanski broj, adresa stanovanja.
“Lomax company” d.o.o. se obavezuje da ove podatke neće dati na korišćenje trećim licima.

Prikupljanje informacija
Kada pregledate stranice na adresi http://lomax-company.com/ , a niste se registrovali za neku od naših online usluga, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja svojih Internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Firefox ili Internet Explorer), i o tome jeste li učestvovali u anketi. Ove se informacije koriste za ograničavanje glasanja samo jednom sa iste IP adrese, odnosno statistički podaci o internet pretraživačima.
Takođe, u analitičke svrhe koristimo Google Analytics softver, koji sam po sebi prikuplja podate o posetama, ponašanju, navikama i slično. Kako on nije u vlasništvu “Lomax company”d.o.o. za anonimnost i sigurnost tih podataka ne možemo garantovati niti se smatrati odgovornim.

Registracija za online proizvode i usluge
Kako bismo Vam mogli pružiti određeni proizvod ili uslugu online, verovatno ćemo od Vas zatražiti da nam dobrovoljno date neke lične informacije, uključujući i adresu, adresu elektronske pošte ili broj telefona za moguću korespondenciju, učestvovanja u online anketama, primanja obaveštenja o novim proizvodima, ili podaci prilikom slanja reklamacije. Ovi podaci su neophodni kako bi kupovina na sajtu uopšte bila moguća.

 

Upotreba informacija
Nije isključeno da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, npr. pružili neku uslugu, izmerili interesovanje klijenata za svoje različite usluge i obavestili Vas o svojim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste već to pre učinili, ili je saznamo iz nekog drugog izvora, možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom svoje prve transakcije s nama, na anketama, na informacijama koje mogu ukazati na potrošačke sklonosti ili stil života, kao i na informacijama dostupnima iz spoljnih izvora, kao što su trgovci i marketinške organizacije. Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, možda možemo utvrditi informacije o Vašoj adresi elektronske pošte - npr. možete li primati grafički obogaćene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da može primati poruke u html formatu, moguće je da ćemo se odlučiti slati Vam grafički obogaćene html poruke elektronskom poštom. U svakom trenutku možete se odjaviti sa naše mailing liste prateći uputstvo koje se nalazi u fusnoti svake poslate promotivne elektronske poruke.
Molimo da primite k znanju da Vašu adresu elektronske pošte ne razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima.
Naš je cilj slati ponude za koje verujemo da su klijentima relevantne i vredne. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uslovima osmišljenima da bi se zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata. U svakom trenutku možete se sami odjaviti (opt-out) sa newsletter liste klikom na link koji postoji u svakoj poruci poslatoj od strane našeg tima zaduženog za newsletter.

Deca
Mi ne koristimo stranice http://lomax-company.com/ za namerno prikupljanje podataka od dece ispod 14 godina, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima.
Povezane Internet stranice
Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici http://lomax-company.com/ mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

Izmene Izjave o privatnosti na Internet stranicama http://lomax-company.com/
Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija za marketinške svrhe.
Sva pitanja u vezi sa vašom privatnosti prilikom posete ovog sajta, možete uputiti na adresu http://lomax-company.com/ kao i kontaktom našeg telefona 024/671-000.