LMX POETIC PARFIMISANI DEZODORANSI

Tokom vrelih  letnjih meseci korišćenje dezodoransa u svakodnevnoj higijeni  se podrazumeva. Stvar je ličnog izbora da li ćete se odlučiti za antiperspirant ili parfmisani dezodorans.  I jedno i drugo će biti korisno za vas.

Mnogo ljudi nije upoznato sa osnovnim razlikama između dezodoransa i antiperspiranta koji pored sprečavanja neprijatnog mirisa deluju i na sam proces znojenja. Dezodorans uklanja mirise koji su nastali rastvaranjem znoja na koži, dok antiperspirant privremeno smanjuje količinu znoja zatvarajući pore na delu kože na koji ga nanesemo. Zato je poželjno antiperspirante nanositi samo jednom dnevno na čistu i suvu kožu.

Dezodoransi su postali deo naše svakodnevne higijene i teško je zamisliti savremeni život bez njih. Jedino ne valja preterivati u količini koja se nanosi.

Parfimisani Poetic dezodoransi nežnih mirisnih nota, pružaju vam dugotrajan osećaj svežine koji traje 24h. Pre upotrebe, dezodorans dobro protrestite kako bi se svi sastojci pomešali, a zatim prskajte na željeno mesto. Bočicu je potrebno držati udaljenom oko 15 cm od vaše kože dok prskate.